Turen tog slut

Det verkar som att min tur med att komma undan vinterns virus till slut tog slut. Jag tror att jag håller på att bli sjuk, vilket är jobbigt och tråkigt. Jag känner hur bihålorna börjar täppas igen, jag är snorig men hörselgången känns liksom igensatt. Jag har också haft lite yrsel och svagt illamående ända sedan jag kom till jobbet men jag har i alla fall hunnit få lite gjort.

Nu är det bara att hoppas att det bara är en förkylning som är på väg och inte flunsan eller något ännu värre. Vinterkräksjukan vore ju en mardröm. Jag tror jag ska göra mig lite varm choklad och varma mackor och bara lata mig resten av kvällen.

Andra bloggar om: ,

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest