Tårta!

Tårta!

I fredags hade jag ju inte planerat att göra någon tårta i helgen överhuvudtaget eftersom jag kände mig så hängig då. Men eftersom det inte blev något av virusarna nu i helgen så tänkte jag att en tårta vore trevligt trots allt. Det hann ju inte bli någon i torsdags och det är väl bara trevligt att dra ut på firandet lite? 🙂

Så efter att ha åkt till tre olika mataffärer (i praktiken två men jag återvände till den första eftersom den andra inte hade några tårtbottnar och den första inte hade något av de övriga sakerna jag behövde så att jag därför fick åka till den andra) så är tårtan nu klar och så här ser den ut.

 

Tårta

Andra bloggar om: ,

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest