Tårta!

Tårta!

I fredags hade jag ju inte planerat att göra någon tårta i helgen överhuvudtaget eftersom jag kände mig så hängig då. Men eftersom det inte blev något av virusarna nu i helgen så tänkte jag att en tårta vore trevligt trots allt. Det hann ju inte bli någon i torsdags och det är väl bara trevligt att dra ut på firandet lite? 🙂

Så efter att ha åkt till tre olika mataffärer (i praktiken två men jag återvände till den första eftersom den andra inte hade några tårtbottnar och den första inte hade något av de övriga sakerna jag behövde så att jag därför fick åka till den andra) så är tårtan nu klar och så här ser den ut.

 

Tårta

Andra bloggar om: ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest