Skärpning!

Dagens ris får Olympus som inte levererat min kameraväska till Expert Götaplatsen! Skärpning på er! Men jag förlåter er ett tag till eftersom jag är så nöjd och glad med kameran annars. 🙂 Det är säkert bara för att det jag som ska ha den där väskan som leveransen strular. När vi beställer saker från Olympus via jobbet så går allt väldigt smidigt.

Jag hade verkligen sett fram emot att kunna knata ut med kameran i säkert förvar eller ta med den till jobbet och kunna plåta lite sporadiskt på vägen hem. För när man väl kommit hem så är det nästan mörkt ute och då är det inge roligt att gå ut. Nu är det i och för sig lite soft aftonljus ute…man kanske borde ställa sig på balkongen och försöka fånga det ljuset?

Jag måste ju inviga UV-filtret som jag fick hem i ett brev från Cyberphoto idag. Där vet de i alla fall hur man levererar saker snabbt. *hint hint, Olympus*

Andra bloggar om: , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest