Presenter från Kanada!

Presenter från Kanada!

Tack, Maria, för de fina presenterna! Som du ser så tillägnar jag nu ett helt blogginlägg bara för detta. 🙂 Skämt å sido, tack för att du tänkte på lilla mig!

Jag trodde inte paketet skulle komma förrän nästa vecka men så kom det redan idag (jag har blivit förvarnad). Jätteroligt! Jag har alltid tyckt att det varit spännande med paket. En barnslig egenskap som förhoppningsvis aldrig går över.

 

Presenter från Bejij

På bilden ser ni en racoon, eller tvättbjörn (tror jag) med bokstäverna UBC på sin lilla blåa tröja. UBC står nog för University of Brittish Columbia, där Maria just nu jobbar. Tvättbjörnen har en magnet i varje tass så att den kan användas som kylskåpsmagnet. Inte vilken ordinary nalle som helst alltså. 😉

 

Bakom racoonen står en chokladkaka med Whistler Pocket Chocolate. Så klart ekologisk och 70%:ig! Mumma!

UBC racoon

Längst bak står ett hemmagjort gratulationskort som också tjänar som ordlista. Så bra! Speciellt slutklämmen! 🙂

Ordlista

 

Tänk vad lite som krävs för att man ska bli glad! Eller lite och lite, förresten. Inte så lite detta ju. Vänner på andra sidan jordklotet som skickar paket! Och som tar sig tid att göra ett personligt och roligt gratulationskort! Och så skön idé med ordlistan också! Tack igen! 🙂

Andra bloggar om: , , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest