Nu är det slut med slappet!

Nu är det slut med slappet!

Jag har inte varit på gymmet på över en vecka. Det är inte alls bra men imorgon är det slut på latmaskfasonerna för då ska jag iväg och träna igen innan jobbet. Det har ju dessutom blivit en hel del tårtätande på sistone. En förra helgen, sedan en till på jobbet som jag bjöd kollegorna på och sen ytterligare en nu idag då A’s föräldrar var här. En massa goda onyttigheter men man får trösta sig med att man inte äter tårta så ofta ändå. Av A’s föräldrar fick jag en jättestor kruka och två jättepåsar med jord för att odla tomater. Jag hade egentligen inte tänkt odla något alls denna säsong eftersom jag kanske ska iväg utomlands i höst, men eftersom jag fått den där jättekrukan så kanske jag gör det ändå. Det lär ju förhoppningsvis växa bättre i den i de små jag haft tidigare.

Så här såg förresten dagens tårta ut.

Tårta 2

 

Det röda ovanpå tårtan är kärnorna från ett granatäpple. Passar utmärkt med chokladen och blir knaprigt och gott. Mellan sockerkakslagren var det vaniljkräm och krossad ananas blandad med grädde.

Men nu blir det iallafall inte mer tårta på ett bra tag. Och efter nästa helg får min födelsedag minsann vara slutfirad. Då ska vi ut med mina föräldrar. Det är pappas julklapp till hela familjen som ska avnjutas. Det blir mat på fin restaurang och imitation á la Parnevik. Jag ställde ju in middagen här hemma med mamma, pappa, bröder och respektive eftersom jag trodde att jag var på väg att bli sjuk förra fredagen. Men så blev jag ju aldrig det, men eftersom morsan håller på att lämna över styrelsearbete och sånt, så bestämde vi att vi väntar till nästa lördag med att fira. Jag har ju dessutom redan fått min present av mamma; försäkringen till kameran.

I fredags var jag förresten och hämtade kameraväskan som jag väntat ett tag på nu. Dock så blev det inte exakt just den väska jag hade tänkt mig, men det gör inget. Den väska jag nu fått blir perfekt och rymmer en massa fotoprylar. Jag har dessutom lagt ner min kompaktkamera i ett av facken. Den kommer jag nog inte att sluta använda helt bara för att jag nu har blivit med systemkamera. Det finns ju saker som kompaktkameran har som systemkameran faktiskt inte har. Digital zoom, t ex.

Så här ser väskan ut…

Kameraväska

 

Nej, nu är det sovdags!

Andra bloggar om: , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest