När ger man upp?

När ger man upp?

I nästan en timme, från kl. 9:00, satt jag och köade till att komma in på biljettförsäljningen på Ticnets webbplats. I nästan en timme var det enda jag såg detta:

 

Ticnet

Till slut hade jag inget annat val än att ge upp och åka till jobbet. Men när jag väl kom till jobbet och surfade in på Ticnet igen så såg jag att man redan släppt biljetter till en extrakonsert. Så då började jag ju köa igen. Nu har det gått över en timme och jag ser fortfarande bara detta irriterande meddelande. Varför står det att kötiden är över 15 minuter när det snarare är över 60 minuter? Och varför kan det inte framgå vilken plats i kön man har?

Grundidén med ett kösystem till en webbplats för biljettförsäljning är ju egentligen bra, eftersom bara ett visst antal personer släpps in åt gången vilket förhindrar att webbplatsen överbelastas. Men lite mer feedback hade ju varit önskvärt. Bättre uppdaterade kötider och köplats, tack!

Nu frågar jag mig själv…när är det dags att ge upp? Det verkar inte vara meningen att jag någonsin ska få se U2 uppträda…

Andra bloggar om: , , ,

2 Comments

 1. J
  Mar 13, 2009

  Jag köade och ringde parallellt.

  Inga lycka på telefonen, men ungefär 9.23 så ändrade de där 15 minuterna till 10. Strax därefter till 5, sen 1.

  Sen var jag inne, och fick mina 5 biljetter.

  Lätt som en plätt, och 9.30 var jag lycklig!

 2. Sandra
  Mar 13, 2009

  Ja, jag kan bara gratulera och konstatera att det inte är värt besväret att köa via Ticnet iaf. Det ska jag inte göra nästa gång. Men så har jag haft rätt mycket på jobbet idag så jag har inte kunnat sitta i telefon eller köat utanför Scandinavium. 🙁

  Grattis och ha det så trevligt iaf. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest