Några bilder från Göteborg

Några bilder från Göteborg

Nu har jag gått igenom bilderna som jag tog i torsdags. Det blev några stycken men tyvärr lyckades jag inte hitta något bra vårmotiv. Det var egentligen därför jag gav mig ut.

Nåja, fick en del ok bilder i alla fall. Fick också möjlighet att testa teleobjektivet lite mer. Det har inte funnits så stort behov av det när man fotat inomhus, vilket är vad jag gjort mest hittills.

Här kommer ett gäng bilder. Vissa av motiven har nog blivit fotade tusentals gånger förut och troligen på intressantare sätt än vad jag lyckats med, så vänta er inget extravagant. Varning för kyrkor, förresten. 😉

Andra bloggar om: , ,

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest