Imorgon blir jag äldre

Och kanske klokare, vem vet? 🙂 Lustigt förresten att jag skrev om vår och sol och väder igår och nya sneakers och vips – solsken idag! Så härligt! Synd att jag var på jobbet då solen sken annars hade det varit roligt att tagit sig ut och fotat lite. Men när jag kom hem efter träningen så var det mörkt igen. 🙁

Jag sitter just nu och letar restauranger. Jag hade ställt in mig på att laga god mat imorgon kväll för att fira min födelsedag men A tyckte att vi skulle gå ut. Och egentligen tycker jag det med. Skulle vara mysigt att gå ut bara vi två. Det har vi inte gjort på rätt länge. Det har ofta varit i sällskap med andra på sistone.

Jag funderar lite på den här restaurangen. En italiensk restaurang som verkar fin, mysig och hemtrevlig. Inte för dyrt heller. Hoppas de har bra viner! Annars tycker jag om Café Caprese men de viner som de har är lite menlösa, vilket är synd för maten är jättebra.

Vi får se hur det blir…

Andra bloggar om: , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest