Ge mig nya tangenter!

Jag behöver ett nytt tangentbord! Det jag har nu är…ja, vad ska man säga? Sönderskrivet? Vissa tangenter har börjat fastna när man trycker ner dom, men bara halvvägs, inte så att samma bokstav trycks ner hur länge som helst. Samma tangenter har också blivit väldigt tröga. Ibland missar jag bokstäver i ord när jag trycker på tangenten för en viss bokstav men tangenten har inte blivit nertryckt ordentligt. Skitirriterande!

Det är i alla fall skönt att veta att tangentbordet som jag har nu fortfarande finns att köpa. Jag har ett Logitech UltraX Premium och såna finns det gott om kvar på Komplett.se. Om det plötsligt skulle ta slut får jag helt enkelt hitta ett annat tangentbord med platta tangenteer för det är det enda jag kan skriva på i snabb hastighet. Ända sedan jag började använda bärbar dator på daglig basis har vanliga tangentbord med vanliga tangenter börjat kännas tunga och tröga att skriva på. Använder flat-keyboard både på jobbet och hemma och det skulle bli jobbigt i massor att behöva gå tillbaka till de vanliga höga tangenterna. Platt och tyst ska det vara!

Idag kom förresten boken om Photoshop Lightroom. Ska bli kul att börja läsa den och lära sig en massa coola grejer i Lightroom. Roligt, roligt!

Andra bloggar om: , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest