Ett litet bekymmer mindre

Vilken lättnad! Inte så stor men den gör sig påmind! Jag har legat lite efter med inlämningsuppgifterna i webbdesignkursen nu i några veckor. Nu har jag iallafall lämnat in den första uppgiften…ungefär 4-5 veckor för sent. Inte försent utifrån handledarnas perspektiv, eftersom kursen inte har några fasta inlämningsdatum, men enligt min egen, allt för ofta, tidsoptimistiska planering.

Nu är nästa steg att läsa på mer om PHP för att kunna pilla ihop nästa uppgift som var ganska omfattande vid första ögonkastet. Förhoppningsvis ska det inte behöva ta 5 veckor till. Men jag behöver ta mig tid att läsa så det är ju tur att TPB-rättegången snart är över…åtminstone livesändningarna. 🙂

Andra bloggar om: , ,

1 Comment

  1. Sofia
    Mar 1, 2009

    Åh det var synd:( för dom är verkligen jätte fina. Hoppas du får ett par nya skor=)

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest