En ljus men kall dag

Det har varit underbart väder idag. Sol hela dagen! Sånt gillar jag. Tyvärr har det ju inte varit särskilt varmt. Inte alls varmt faktiskt. Trots att jag imorse såg att det kommit lite, lite snö under natten, struntade jag i att ta med mig halsduk. Det fick jag ångra sedan när jag stod och väntade på en buss i Kungsten. Det blåste och ven och det va riktigt rått, även att stå i direkt solljus. Usch! Kändes plötsligt inte så vårigt alls.

Och bättre blev det inte. På hemvägen från Sisjön stod jag säkert en kvart och väntade på vagnen vid Frölunda torg. Alla som varit där vet att spårvagnshållplatsen ligger under jord, precis på väg in i en lång tunnel under själva torget. Det blev en rejäl vindtunnel där och riktigt kallt om öronen.

Jag har varit sjukt trött hela dagen så idag blir det nog att lägga sig tidigt. Men först ska jag sätta mig och inleda ett avbrutet marathon med Battlestar Galactica (avbrutet eftersom det inte kommer att bli något riktigt marathon, har ju inte alla säsonger än och måste ju dessutom gå till jobbet och sova och sånt). Fick DVD:erna med miniserien, säsong 1 och säsong 2 idag! Wee! Jag har inte sett de första säsongerna på flera år, inte sedan de visades på TV i USA.

A känner sig lite hängig och verkar vilja gå och lägga sig. Det kan han gott göra och sova bort vad det än är som får honom hängig. Stackarn, han har varit lite sjuk den här vintern men jag har sluppit. *peppar, peppar, ta i trä* Kanske dags att ta tag i middagen och inte skjuta på det till sent på kvällen. För om jag nu sätter mig framför TV:n och BSG, så lär jag inte resa mig på ett bra tag. 😉

Andra bloggar om: , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest