Effektiv lördag

Nu har jag gjort helgens städning. Nu blir det inget mer…tror jag. Bara lite tvätt imorgon…eller inte så lite förresten, det ser ut som att det kommer att bli en del.

Idag fick jag tydligen en kick av nyttighetslust. Jag har sytt fast tre knappar på två olika jackor, som hängt på tre kvart. Sedan fick jag för mig att dammtorka i vardagsrummet och dammsuga i vardagsrum och sovrum. Men det slutade inte där. När jag såg hur solen sken in genom våra skitiga fönster, som jag försökt motivera mig att tvätta i flera månader, insåg jag att nu, nu är det faan dags. Jag har inte tvättat alla fönster, det blev bara fönstren i sovrummet och vardagsrummet men det är i alla fall en början.

Nu så här i efterhand är jag inte helt nöjd med resultatet även om det är bättre än innan. Jag är verkligen inte bra på att tvätta fönster. De blir inte helt rena. Vad gör jag för fel?

Nåja, nu är i alla fall belöningen på väg i form av en rejäl lördagspizza. Det ska bli gott för man blir hungrig av städning.

Andra bloggar om: ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest