Det var den helgen, det…

Både igår och idag har jag ägnat mig åt att försöka bli klok på vår nya kamera. Den är ganska fullspäckad med finesser som ger en massa möjligheter och idéer. Det är otroligt mycket att sätta sig in i och lära sig att förstå för att verkligen utnyttja kameran till sitt yttersta. Det kommer att ta tid att lära sig allting men vi kommer förhoppningsvis att ha mycket roligt under tiden.

Helgen har gått fort som vanligt. Fredagkvällen spenderades på Kajsa-baren på Chalmers där vi, efter en viss tid av väntan, slutligen avnjöt en god hamburgare, gott öl och trevligt sällskap. Igår kväll blev det så klart The Rover igen, med mer mat och mer öl och mer trevlig samvaro.

Det är lite tråkigt att stressen på jobbet under arbetsdagarna påverkar en så mycket på helgerna. Jag har varit väldigt trött och dåsig och inte orkat vara uppe så sent som de andra. Det känns lite asocialt men om man vet om att man inte är något vidare sällskap just på grund av det så tycker att det är lika bra att gå hem och sova.

I veckan som kommer ska jag försöka att koppla bort stressen men framför allt att göra en sak i taget. Jag är dålig på att strukturera mina arbetsuppgifter och vill gärna göra flera saker samtidigt, då blir det fel vilket ger mig merarbete senare. Det blir nästa veckas mål.

Andra bloggar om: , , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest