Det sket sig

Så mycket mer än så finns inte att säga. Efter ungefär en timmes och 45 minuters väntan vid Ticnets biljettförsäljning kom jag slutligen fram. Men då fanns det bara biljetter bakom scenen kvar. De var väl förhållandevis billiga men nej, jag betalar inte 400 spänn för att få sitta BAKOM scenen. Jag försökte även söka efter biljetter på den södra läktaren, alltså långt bort från scenen som det överhuvudtaget går att komma men då fick jag varningsmeddelandet “Null” istället.

Så det sket sig helt enkelt. FUBAR!

Jag vet inte om jag någonson kommer att få se U2 men det kommer troligen inte att bli i år i alla fall. För jag tänker inte försöka få tag på andrahandsbiljetter efter all debatt som varit om det de senaste dagarna. Risken att lägga en massa pengar på dyra andrahandsbiljetter som man för det första inte ens kan vara säker på att man får efter betalning, och man trots allt får dom, kanske man senare får se sina biljetter bli makulerade av arrangörerna på grund av de sålts via andrahandsförsäljning. Och så stor man där, utan cash och utan biljetter. Nej, tack.

Andra bloggar om: , , ,

5 Comments

 1. J
  Mar 13, 2009

  Jag började köra 8.55. 30 minuter senare hade jag 5 fina ståplatsbiljetter.

  Lätt som en plätt! 😉

 2. J
  Mar 13, 2009

  Förresten, du vet att 360-tour är en 360 graders scen? =)

  • Sandra
   Mar 13, 2009

   Neh, det hade jag faktiskt inte så bra koll på men det kändes rätt skumt att biljetter på platser så nära scenen skulle ligga på ett pris på enbart 400 kr, även om scenen vore 360 grader. Då kunde dom ju lika gärna ha byggt scenen med ståplatser runt omkring. Men det kan det ju förstås ha finnas tekniska aspekter till varför man inte gjort.

   Nu är det iallafall för sent att göra något åt det i vilket fall som helst. Bara att gråta och avundas er andra lyckliga själar.

 3. Christoffer
  Mar 15, 2009

  Bakom scenen beyder ju att det är Backstage-biljett. :p

  • Sandra
   Mar 15, 2009

   Hehe, ja, varför inte egentligen? 😀 Synd att jag inte tog dom! 😉

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest