Converse = vår?

Converse = vår?

Man kan ju hoppas i alla fall. Nu får det faan vara slut på nederbörd och blöta! Ge mig sol!

Jag åkte in till stan efter jobbet idag för att reklamera mina kängor med klack som jag köpte i höstas. Klackarna har börjat lossna på dem och efter ett besök hos en skomakare fick jag veta att det inte fanns något att göra åt det. Det var verkligen ett antiklimax. Jag har verkligen älskat de där skorna. Expediten i skoaffären var jättetrevlig och beklagade och sa att de hade ett par likadana skor kvar i butikskedjans butik på Backaplan. En stund funderade jag på att åka dit men sen kändes det meningslöst att köpa ett par likadana skor som troligen skulle slitas sönder på exakt samma sätt.

Så jag gick runt lite i affärer istället. Tittade bland annat på lite väskor och hamnade inte helt oväntat på Stadium. Jag har ju velat köpa ett par äkta Converse rätt länge nu. Har saknat de gråa fusk-Converse:n som jag köpte för tre år sedan och som jag gick i tills att sulan nästan trillade bort. Jag provade ett par svarta Converse och föll pladask. Så nu är jag ett par klackade kängor fattigare men ett par Converse rikare. Jag är nöjd…även om det gör lite ont. Någon ny väska hittade jag dock inte så det blir till att leta lite till. Det känns inte riktigt som att alla plagg och accessoarer som hör våren till har kommit ut i butikerna ännu.

Converse

 

Andra bloggar om:

4 Comments

 1. Mia
  Mar 4, 2009

  Vaddå vår o converse… hehe. jag går i mina året om, fryser sönder mej på vintern.. men jag älskar mina 🙂 Jag köpte mina första äkta i våras.. o jag lovar, de är såååå himla sköna, när man gått in dom 🙂 o världens snyggaste 🙂
  Tjing 🙂

  • Sandra
   Mar 5, 2009

   Hehe, det är ju iofs inget fel med det. 🙂 Converse ju ALLTID rätt. Det gjorde min sambo också förra vintern…men så ser ju dojorna ut därefter också. 😉 Personligen är jag lite frusen av mig så jag tror jag klampar runt i vinterkängorna ett litet tag till 😉

 2. Mia
  Mar 5, 2009

  Ja fast de finns ju en vintervariant av dojjan oxå.. Min syrra köpte dom.. jag va så avis.. hehe.. hade ju inte råd o köpa sånna.. snyft.. Men ni har väl snart vår hos er.. ni brukar ju alltid ha de låååångt före oss.. skit Stockholm 🙂

  • Sandra
   Mar 6, 2009

   Ja, det gör det ju förstås. Det kanske vore nåt att tänka på inför nästa vinter. 😉

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest