Busy lördag

Denna lördag har varit relativt produktiv för mig och A. Vi tog en sen lördagsfrukost, sedan bar vi ut sopor och åkte och handlade. A’s föräldrar kommer hit imorgon med en present till mig så vi ska bjuda dem på tårta när de kommer. Väldigt gulligt av dem att åka ända från Varnhem bara för att fira mig… 🙂

När vi kom hem fikade vi lite och passade även på att rensa luften lite mellan oss. Jag tyckte att A ska försöka hjälpa mig lite mer med hushållsarbetet och A tyckte att jag ska sluta vara gnällig och kommenderande. Så nu har vi båda något att fundera över. Men det som är rätt skönt med oss är att vi kan ha en sån diskussion utan att bli fly förbannade på varandra. Det är väldigt skönt eftersom det blir så mycket mer konstruktivt då. Efteråt kändes det väldigt bra och ingen av oss var längre ett dugg frustrerad över den andres små irriterande egenskaper och vanor. Man behöver faktiskt inte gräla för att reda ut saker.

Sedan hjälptes vi åt att städa och ta vara på lite grejer som bara har stått här i lägenheten och som ingen av oss orkat ta tag i. Vissa saker slängde vi bort och andra saker, bl a A’s bryggningsgrejer hamnade där de ska vara, nämligen i förrådet.

Efter det mesta av städningen fixade vi ihop köttbullar tillsammans som nu står i ugnen och steker till sig. Ska bli väldigt gott med hemlagade köttbullar. Senare ikväll kommer A’s kompis M hit men innan dess ska vi mysa lite med middag och TV.

Andra bloggar om: , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest