Att köa på Internet

Det är sannerligen något jag inte provat på tidigare. Jag sitter i kö för att bli insläppt på Ticnets webbplats för att kunna köpa biljetter till U2-konserten den 31 juli. Jag hoppas det här kösystemet är stabilt, annars blir det nog inga biljetter. Folk har tydligen köat utanför Scandinaviums biljettförsäljning hela natten. Stollar! Men skrattar bäst som skrattar sist, kanske är det där man ska stå…

Enligt Ticnet.se’s kösystem så är min kötid beräknad till mer än 15 minuter och den kötiden har inte minskat med en minut än så läneg. Jag hoppas inte biljetterna hinner ta slut i Scandinaviums biljettförsäljningsbutik innan jag kommer fram. 😐

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest