Äntligen sovmorgon!

Nu har det gått ungefär 45 minuter av lördagen den 28:e mars. Har ju inte gått och lagt mig än men är mer eller mindre på väg. Fredagskvällen har vi firat med chicken fajitas, tortillachips och en massa grönsaker. Gott, gott, gott! Perfekt fredagsmat! Till maten blev det lite Battlestar Galactica (så klart) och ett avsnitt blev snabbt till fyra.

Idag har det inte hänt mycket förutom att vi återigen vaknade upp i ett vinterland. Vintern verkar vägra att släppa sina klor om oss, så fort man tror att våren är på väg på allvar så trillar det ner en massa snö som blir till slask och som dödar alla ens vårkänslor. Det är lite svårt att tänka sig att vi går över till sommartid på söndag, eller hur?

Igår kändes det verkligen vårigt i stan. I Kungsparken och Vasaparken hade det börjat titta upp en massa blommor i gräset, eller så var de ditplacerade, och det var verkligen jättefint! Jag blev så sugen på att ge mig ut och fota. Men så blev det kallare till kvällen och så började det snöa och resten vet vi alla. Snön blev till vatten som rann bort och nu regnar det. Så meningslöst! Men vädret har väl inte alltid någon mening?

Nu ska jag krypa ner i sängen och njuta av det är helg. God natt!

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest