Vår nu, tack!

Jag har precis kommit hem från en inflyttningsfest. Det var ett par kompisar till A som hade festen och även de bor i Kortedala så det var rätt nära hem. Eftersom jag har känt mig väldigt trött, seg, asocial och allmänt bortkopplad från verkligheten de två senaste veckorna så orkade jag inte stanna kvar på festen. Jag kände mig rätt tråkig som gick men jag kände mig inte som något vidare bra sällskap heller, varken för A eller för någon annan.

När jag väl gick hem kändes vägen oändlig. Det hade snöat sen innan 15-tiden idag, alltså i flera timmar och så här mycket brukar det inte lägga sig i den här stan innan det smälter bort. Jag kan iallafall inte minnas att det gjort det under tiden jag bott här. Men nu har snövädret verkligen fått upp farten så det ska bli intressant att se hur det ser ut ute imorgon. Kanske lika bra att inte gå ut överhuvudtaget men å andra sidan så skulle jag vilja gå och fotografera de vackra istapparna som hänger längs berget vid Runstavsgatans hållplats. Jag tycker sånt är väldigt vintrigt och vackert och jag skulle gärna använda en sådan bild i headern. Har försökt fota motivet både igår och i torsdags, men inte fått någon tillräckligt bra bild.

Men när jag har lyckats fånga det istappsmotivet så vill jag ha vår! Jag är så trött på kylan och mörkret och snön och allt det blöta! Jag vill ha sol, värme, tusselago och knoppar i trädkronorna! Nu, nu, nu!

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest