Vampyrfrossa

Vampyrfrossa

Nah, någon vampyr har jag inte träffat. Iallafall inte vad jag vet. 🙂 Just nu läser jag Stephenie Meyers Twilight som engelsk ljudbok. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om inläsaren. Det varierar lite med inlevelsen från hennes sida. Ibland är den jättebra men ibland blir lite väl mycket med den tillgjorda amerikanska engelskan.

Nåja, jag älskar boken! I alla fall än så länge. Den är jätteromantisk och hur söt som helst och jag gillar verkligen såna berättelser, hur dumt det än kan låta. Speciellt mycket gillar jag det när finns något i berättelsen som är utöver det vanliga, alltså något som inte är helt normalt och som inte finns i min egen verklighet. För om det vore normalt så vore det inte heller så spännande. På senare år har jag börjat tycka mer och mer om filmberättelser om vampyrer, varulvar och liknande. Det intressanta de sagofigurerna tycker jag är att det framställs på så många olika sätt och det gör det så varierande och oförutsägbart.

När trailern till filmen Twilight kom i december blev jag först inte så nyfiken. Barnslig tonårsfilm, tänkte jag, vilket det säkert också är. Men så ville jag ge boken en chans. Jag har läst väldigt lite fantasy/sci-fi genom åren, kanske dags att ändra på det. Jag blev direkt väldigt fängslad av boken och boken i sin tur har ju gjort att jag knappt vänta på att få se filmen. Men jag tänker inte se den bio, men jag kan gott tänka mig att köpa DVD:n. Tyvärr släpps inte den förrän den 29:e APRIL enligt Discshop! Det är ju över två månader kvar! Och ingen DVD-screener finns det heller som man kan tjuvkika på.

Nåja, jag får väl helt enkelt ge mig till tåls ett tag. Lägger ut ett par bilder så länge. 🙂

Twilight 1

Bilden är tagen från Filmonic.com. Klicka på bilden för att komma till källan.

 

Twilight 2

Bilden är tagen från Discshop.se. Klicka på bilden för att komma till källan.

Andra bloggar om: , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest