Uppgivenhet, var ordet!

Jag är inte allmänt uppgiven, men uppgiven inför den framtid som vårat samhälle går till mötes. Imorgon är det den 25:e februari och vilket annat år som helst så hade det nog inte inburit något speciellt. Men i år kommer det att göra det för i år kommer våran riksdag och regering att fatta ett av sitt mandats dummaste beslut – nämligen att införa IPRED eller antipiratlagen som vissa kallar den.

Jag har bloggat ganska mycket om det här, inte alls lika mycket som många andra, ingen nämnd – ingen glömd. Jag har inte slut på ord. Jag skulle kunna ägna hela kvällen åt att berätta om hur fel jag tycker att den här lagen är, jag vet att jag har flera bra argument som många delar med mig. Men eftersom varken upphovsrättsindustrin eller politikerna lyssnar på oss alla som försöker tala om för dem att de går fel väg, så känns mina ord bortkastade. I alla fall ikväll – kvällen innnan misstaget är på väg att begås.

Ikväll ska jag ägna mig åt PHP, MySQL och fläskpannkaka. Vad politikerna bestämmer sig för tänker jag oroa mig för imorgon.

Andra bloggar om: , , , ,

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Idag klubbas privatpolislagen Ipred « Christian Engström (pp) - [...] Andra som skriver om Ipred: SvD, Göteborgsposten, Helsingborgs Dagblad, Johanna Nylander, S-studenterna, Opassande, Svensk Myndighetskontroll, Omg Internets!, Badlands Hyena,…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest