Söndag kväll…

Jag har tidigare frågat mig varför det är månda oftare än fredag, varför man måste köpa månadskort oftare än man får lön och varför det alltid är utgifterna som lägger sig på hög och aldrig inkomsterna? Dagens fråga är varför det är söndag kväll oftare än fredagseftermiddag?

Nåja, ingen idé att wajna över det. Nu är helgen slut. En ny vecka börjar imorgon med träning på förmiddagen. Jag är ganska nöjd med helgen ändå. Den har inte varit så händelserik men iallafall lite produktiv. Har ägnat mig lite åt tvätt, installation av skrivare, utkonkning av sopor och liknande. Och icke att glömma: SQL-kodning. Har nu efter ett par veckors söl satt igång med första inlämningsuppgiften i databasgränssnittskursen. Det känns skönt.

Igår gjorde jag nåt som jag hade lovat mig själv att inte göra. Jag tog hem en skräpig, och då menar jag skräpig, telesync av Twilight. Färgkvaliteten var så dålig att alla karaktärerna i filmen kunde ha varit vampyrer. Så där utmärkte sig inte Edward Cullen särskilt mycket. Men jag tyckte om filmen ändå och ser fortfarande fram emot DVD:n. Jag verkar vara inne i en vampyrperiod nu. Blev jättesugen på att se en massa vampyrfilmer som Underworld, En Vampyrs Bekännelse och Queen of the Damned. Mums! 🙂

Andra bloggar om: , , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest