Rent badrum är trevligt

Den första etappen på söndagsstädningen är avklarad. Badrummet är rent och fräscht. Nu ska jag softa lite och äta ett paket nudlar så att jag orkar fortsätta. Sen blir det lite dammtorkning och dammsugning i kök, sovrum och vardagsrum. Undrar om jag ens orkar med allt idag.

A är lite bakis och ska snart få gå ner till förrådet med våran bäddmadrass som hans kompis fick låna att sova på. De kom hem från inflyttningsfesten runt fem imorse och började stöka med madrass och bäddning och grejer. A’s kompis bor på andra sidan stan så det var nog skönt för honom att inte behöva sätta sig på vagnen så dags.

Neh, nudlar var det. *off*

Andra bloggar om: ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest