Nytt bloggansikte

Ja, då bytte jag tydligen utseende på bloggen till slut. Jag vet inte vad jag tycker än så länge. Jag gillar att jag fått en tydlig hierarki på sidorna i panelen till höger, samt att man numera kan se när varje inlägg postades, även på bloggens förstasida.

Det första jag har gjort är att utreda hur jag i PHP-koden tar bort bloggrubriken. Jag vill inte ha den där eftersom jag hellre lägger rubriken direkt i en egen bakgrundsbild istället. Så en ny snygg bakgrundsbild är vad jag ska göra så fort jag kommer hem. När jag nu kommer hem… Började ominstallera en kunds maskin och underskattade vilket tid sånt tar. Klockan är nu snart kvart över fem och jag lär nog inte komma härifrån inom en halvtimme i alla fall…

Andra bloggar om: , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest