Lite håromsorg

Lite håromsorg

Mitt hår har verkligen varit ett helvete de senaste dagarna nu när det varit så kallt. Det har varit torrt, tråkigt och galet elektriskt. Jag har nästan börjat gråta i ren desperation för att det känts så hopplöst. Jag känner mig så ful.

Idag har jag dock varit och handlat hårinpackning. Jag brukade vara duktig med det förut men de senaste åren har det inte blivit av och jag har inte känt något större behov. Men tydligen ska hårinpackning vara en bra grej just för torrt hår så jag hoppas att det åtminstone hjälper lite.

Jag har blivit lite nyfiken på hårdvårdsserien Oliv. Den ska tydligen innehålla jungfruolivolja (bara det är nog ett varningstecken egentligen med tanke på att det som ofta kallas olivolja sällan är det eftersom riktig olivolja är jättedyr, liksom äkta vanilj och äkta lönnsirap) vilket ju ska vara känt för att vara återfuktande och vårdande. Jag har testat så många olika hårvårdsprodukter, men ofta på det billigare produktsortimentet, så jag hyser inga större förhoppningar. Men vem, kanske blir jag förvånad? Men då kommer Oliv-serien säkert att vara borta ur sortimentet inom ett halvår med min vanliga tur.

Nu har jag gått runt en stund med en handduk runt huvudet så nu ska jag nog gå och undersöka hur det blivit.

Kosmetikaserien Oliv

Bilden är lånad från Åhlens.se. Klicka på bilden för att komma till Åhlens webbplats.

Andra bloggar om: , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest