Grattis, älskling

Detta inlägg tillägnar jag A, som igår äntligen fick sitt efterlängtade tentaresultat. Det var viktigt eftersom det kommer att förändra våran tillvaro framöver, en tillvaro som varit väldigt ansträngd eftersom vi bara levt på en inkomst, som inte varit särskilt stor för två personer.

Det finns få saker som kan vara så skadligt för ett förhållande och ett liv tillsammans som en dålig ekonomi. Vi har klarat oss bra, den ekonomiska situationen har visserligen tärt på oss båda och oroat oss både under flera månader men det har aldrig gjort att vi grälat om det eller gett utlopp för frustrationen på varandra. I alla fall inte mer än vad man gör när man är trött, hungrig och grinig.

På ett sätt tror jag att det är väldigt nyttigt att gå igenom en sån här sak. Vi har lärt oss att leva på lite och vi har lärt oss att snåla och att prioritera mer än någonsin. Det är en erfarenhet som man har med sig hela livet, skulle jag tro.

Så grattis, älskling. Du klarade det, vi klarade det. Nu klarar vi allt.

Andra bloggar om: , , ,

2 Comments

  1. digix
    Feb 12, 2009

    sweet! grattis till er båda, får man väl säga då!

  2. Sandra
    Feb 12, 2009

    Tack, tack, digix 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest