Fotomässan och en massa kö och snö

Idag har vi varit en sväng på Fotomässan på Svenska mässan. Det blev inget långt besök. Det var visserligen en massa saker att titta på men det var trångt; en liten mässlokal och massa folk. Fi köade i en halvtimme utanför innan vi ens kom in.

Mina syften med att gå på mässan var ju bland annat att få klämma lite på Canon EOS 50D och Nikon D90, vilket jag också gjorde. Det satt ett rejält objektiv på 50D:n så den kändes ganska tung. Likaså med D90:n. Vad gällde den så visste jag ju innan hur mycket brorsans D80 väger och den är inte precis jättelätt.

Just nu känns det som att det nog ändå blir Olympus E-520 till slut. Jag ska försöka få chansen att klämma lite mer på den först så det blir till att göra ett besök hos någon fotoaffär i stan någon gång. Olympus var ju tyvärr inte på mässan, vilket grämde mig.

Förutom kamerakläm så hade jag tänkt att få en bild utskriven i A2-format i Epsons monter på deras storformatskrivare Stylus Pro 3800, men även där var det kö. Den kön rörde sig inte ens under den kvart vi orkade stå där, så vi gav upp. Sedan strosade vi omkring och tittade på prylar en stund och sen gick vi och handlade på Focus.

När vi kom ut hade snön börjat att vräka ner. Det känns som att det alltid kommer någon slags nederbörd när man befinner sig vid Korsvägen…

Andra bloggar om: , , , , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest