File missing

Jag skulle precis till att dra hem den senaste livesändningen av rättegången mot TPB men upptäckte att ingen laddat upp dagens sändning. Buhu. 🙁 Jag kan därför inte utföra min dagliga rutin att lägga upp en direktlänk till torrenten för varje dags sändning men har istället lagt in en länk direkt till SVT’s direktsändning där alla dagars sändningar finns att lyssna på.

Under tiden hoppas jag att någon ambitiös själ som sparat livesändningen från idag, har lust och ork att konvertera till MP3 och slänga upp på TPB. Please… jag vill spara dessa historiska dokumentationer… 😉

Andra bloggar om: ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest