En händelselös dag i historien

Ja, det skulle kunna vara denna dag det. Inte hänt något värt att prata om så man kan undra varför jag ens gör mig besväret att blogga. En ny vecka har börjat och jag är trött efter helgen så en helg till hade varit trevligt. I vanlig ordning. 🙂

En annan plats där det nog varit relativt händelselöst är rättegången mot The Pirate Bay. Förhandlingarna drar igång igen imorgon och då med vittnesmål från båda sidor i målet. Jag har inte något schema tillgängligt så jag vet inte vilka som kommer att vittna. Intressant ska det i alla fall bli.

Nu ska jag slappa…

Andra bloggar om: ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest