En födelsedagspresent till mig själv

En födelsedagspresent till mig själv

Efter ett antal månader av envist sparande så har det äntligen hänt! Jag och A är numera ägare och troligen flitiga användare av en Olympus E-520. Jag har precis kommit hem från stan så batteriet ligger nu på laddning. Jag har därför inga provbilder att visa men det kommer. Det kommer nog att komma mycket bilder framöver. 😉

Jag fyller ju år på torsdag så det blir ju lite av en födelsedagspresent till mig själv. Det är fortfarande en del saker som fattas, bl a kameraväska och extra batteri (vilket jag har fått ett bra tips på hos Expert Götaplatsen) samt UV-filter och försäkring. Försäkring måste jag försölka fixa rätt snart, tyvärr är den rätt dyr men jag känner att jag nästan måste ha en sådan. Väska och batteri blir troligen delvis en present från A, förhoppningsvis senare i veckan. Som det är nu vill jag helst inte vandra omkring med kameran utan väska. I synnerhet i dessa gangsterkvarter. 😉

Nu ska jag peta i mig något att äta och sen ska vi iväg och dricka kaffe på Bar Italia. A’s kompis F är här från Skövde så senare ikväll ska vi till The Rover igen. 🙂

Andra bloggar om: , ,

2 Comments

  1. Elvira
    Mar 3, 2009

    kommer det inte några bilder snart? 😉

  2. Mind
    Mar 4, 2009

    Coolt. Själv har jag bara en stackars gammal Canon A620, iofs tar den riktigt bra bilder för att vara en halvkompakt och 7,1 Mpixel räcker hyfsat långt.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest