Bloggfix

Har precis laddat upp ett gäng nya teman till WordPress-servern hos min kollega. Har testat dem lite med preview-funktionen så att jag ser hur temat ter sig just på min blogg…i alla fall nästan.

Men det är alltid nåt jag stör mig på hos varje tema. Antingen är det hur hierarkin ser ut för sidor i panelen till höger, eller så får jag inga tider för när varje inlägg publicerats – två saker som jag just nu saknar i detta tema. Det här kräver helt enkelt lite mer tid. Det allra bästa hade varit ifall jag hade haft tiden, orken och kunskapen med PHP att fixa mitt eget tema. Men riktigt så långt har jag inte kommit i PHP/MySQL-kursen än så att jag skulle kunna ro i land något sådant. Träning, träning, träning!

Har börjat tröttna lite på utseendet på det tema jag kör nu. Men hur som helst så lär det nog komma upp en ny header snart iallafall.

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest