Utrikes tur och retur

Så har jag varit utomlands i år också, men jag vette sjutton om Danmark egentligen räknas. Jag tycker nog inte det.

Årsmötet som hölls ombord på båten var ganska snabbt överstökad. Kändes mest som att vi åt hela tiden. Brunchbuffé på vägen ut och lätt middagsbuffé på vägen in. Men mat är ju trevligt, även om jag inte är jätteimpad av Stena Lines mat. Kvaliteten är väldigt varierande. Vissa saker är väldigt bra medan annat är så där.

I övrigt finns det nog inte så mycket att säga om dagen. Jag har haft skoj. Trättat folk jag inte träffar så ofta annars och blev tillsammans med tre andra inröstade i styrelsen, även om jag reserverade mig inför att jag kanske inte kommer att sitta kvar på min post verksamhetsåret ut.

Jag tog inte tillfället i akt att handla någon alkoholhaltig dryck heller. Priserna på båten var bara marginellt lägre än priserna i Sverige. Priserna i Danmark var ok men jag kände inte för att göra några större inköp och sen dessutom släpa hem en massa tunga flaskor. Bättre att vänta med det tills vi vet hur det blir med CSN (A har fortfarande inte fått något besked om sin tenta).

Jag köpte dock mörk choklad och ett nytt genomskinligt lippgloss. Choklad är alltid motiverat att köpa och ett nytt lippgloss behövde jag faktsikt. 🙂

Andra bloggar om: , , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest