Tentadag

Tänkte att jag åtminstone skulle försöka börja med hemtentan i IKT-kursen idag. Har ingen vidare lust egentligen men det kommer ju att kännas rätt skönt sen när det är klart.

Den sista och åttonde frågan på tentan, som jag hade tänkt börja med, kommer jag inte att kunna göra idag. Den innebär att man ska rada upp alla sina inlägg och kommentarer på andras inlägg som man gjort i First Class. Jag har lyckats låsa mig ute från mitt mailkonto på Högskolan i Skövde så jag kan nu inte logga in på First Class med det kontot. Och idag är det ju helgdag (igen) så då går det ju inte att få tag på någon på Helpdesk. Dom har en SMS-tjänst som man kan använda om man inte befinner sig i Skövde. Problemet med den är att jag bara får tillbaka ordet “False” och det hjälper mig föga.

A blev lite deppig igår. Tentaresultatet på en av tentorna han skrev i december hade rapporterats in men varit ett negativt sådant. Förbaskat tråkigt men jag försöker att uppmuntra honom så gott det går. Det går ju framåt, även om det går sakta och känns motigt ibland. Och även om det suger att ha ont om pengar så svälter vi ju inte ihjäl i alla fall.

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest