Söndagsrutiner

Ja, de kan se lite annorlunda ut från helg till helg. Idag har jag bestämt mig för att åka och träna så fort kaffet är klart och uppdrucket. Då kommer jag att ha lite mer tid när jag kommer hem. Tänkte ägna mig lite åt MySQL och PHP. Mat finns det ju kvar sen igår så det behövs det ju inte fixas någon. I vanliga fall brukar jag ju åka till gymmet så att jag är där vid fem-tiden och är hemma vid halv åtta. Då är det inte mycket tid kvar av dagen.

Nu är espressomaskinen igångsatt och jag väntar på att den ska bli varm. A, som var uppe sent igår, sover fortfarande men jag ska nog gå och peta på honom och höra efter ifall kaffe skulle vara intressant.

Det har varit lite dåligt med bilder här på bloggen den senaste tiden. Det får jag nog ta och göra något åt…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest