On edge…

Det har nu gått ett par veckor sedan A skrev sina senaste tentor. Vi har båda varit lite nervösa sen dess. Både på gott och ont eftersom resultatet antingen innebär att vi kommer att få leva med ansträngd ekonomi i ytterligare två månader till, alltså till nästa tentaperiod, eller att våran kassa ekonomi äntligen löser sig. Allt beroende på tentaresultatet.

Det hela ställdes lite på sin spets igår och gjorde väntan om möjligt ännu mer spänd. Ett av resultaten kom tillbaka, negativt. Det var den tenta som A upplevde som den som gått sämst. Den andra han skrev tyckte han kändes väldigt bra. Men den känslan är bland det mest svekfulla som finns, det känner nog alla igen som skrivit tentor ett flertal gånger. Vi försöker båda att inte ta ut något i förskott och vi planerar verkligen inga lyxigare inköp än mat, men vi hoppas ju båda att det äntligen ska bli ett slut på det här!

Ett tentaresultat kvar. Så nära men samtidigt ändå så långt bort…

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest