Något tidsödande

Innan man påbörjar en ominstallation av en dator så tänker man sällan på hur jävla tidsödande det är. Har ägnat några timmar åt att lägga in en massa program och återställt inställningar och i dom och sånt. Det är nästan fascinerande vilken tid det tar!

Nu håller jag på att lägga in Adobe CS3 Desgin Premium och det kan man verkligen kalla tidsödande. Trots att jag bara lägger in tre av programmen, i programsviten som sammanlagt består av ett tiotal program, så går installationsförloppet sanslöst sakta och jag är uttråkad.

Whoho! Under tiden jag skrivit detta inlägg blev installationen klar! “Bara” 26 Windows-uppdateringar att itu med härnäst…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest