Lite stolt

Den här bloggen är ju normalt sett inte så välbesökt. Mig stör det inte eftersom jag huvudsakligen bloggar för min egen skull. Det är ganska skönt och väldigt roligt att kunna gå tillbaka några år i tiden och läsa hur man tyckte, tänkte och kände då. Sen är bloggen ett bra sätt att hantera den grå vardagen med, att få skriva av sig helt enkelt. Jag har aldrig varit så bra på att skriva dagbok så blogg är en perfekt lösning för mig. Sen är det förstås roligt när folk läser och kommenterar även om det inte händer så jätteofta. 😉

Men nu har jag faktiskt blivit lite stolt och hunnit rodna lite för det har visat sig att mitt inlägg om demonstrationen den 10 januari blivit lite uppmärksammat, inte minst av folk jag respekterar och samtycker med, utan även av FRApedia.se. Inlägget, som jag själv inte tycker var så himla märkvärdigt egentligen, innehåller en del bilder från demonstrationen samt en kort beskrivning av tillställningen. Nu så här i efterhand känner jag att jag kanske borde skrivit lite mer för att verkligen göra mig förtjänt av den där länken från FRApedia.se 😉

Hur som helst. Nu får jag väl ta mig i kragen och skriva lite mer och lite roligare och lite snyggare när jag vet att det kan drälla in lite folk emellanåt, förutom dom jag känner och som jag redan vet läser här nu och då. 🙂

Väl mött!

Andra bloggar om: , , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest