Lite söndagsnoja

Jag blev lite nojig igår när jag insåg att jag glömt en halvviktig jobbrelaterad grej. Jag och min kollega har tillsammans en inbokad visning imorgon. Turerna har gått lite fram och tillbaka om vilket datum visningen skulle bli. Först var det sagt som i måndags men så avbokade kunden och ville skjuta på det hela en vecka. Jag lovade att undersöka det, vilket jag också gjorde. Jag och min kollega bokade in det som imorgon men sen glömde jag att bekräfta det hela med kunden.

Nu har jag rätt dåligt samvete, dels gentemot min kollega men också gentemot kunden så klart. Min kollega är rätt så fullbokad så när något inbokat inte blir av så är ju det tid som inte kan bokas in för något annat med så kort varsel. Sen känner jag mig urfånig som lovade kunden att återkomma men inte gjorde det.

När jag var och tränade tidigare idag gick jag in på kontoret, som ligger precis i närheten, bara för att kolla min mailkorrenspondans med kunden ifråga. Och det var ju precis som jag trodde. Jag hade lovat att höra av mig och där tog kontakten slut. Jag har nu mailat både kunden och min kollega och berättat att jag klantat mig. Ska försöka se till att vara på jobbet vid 8 imorgon och invänta besked från kunden. Om jag har tur så kan dom nog komma med så kort varsel. Trots allt så var morgondagens datum ett förslag från deras sida så dom har kanske lämnat dagen öppen. Vad mer kan jag göra?

Jag avskyr verkligen när saker blir fel, speciellt när det blir fel på grund av mig.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest