En krämig laxgryta

En krämig laxgryta

Jag tror bestämt att det är dags för lite matblogging igen i allt eländesblogging om IPRED och FRA. Ikväll blev det en enkel men god laxgryta. Jag tinade fyra filéer och delade dom i mindre bitar. Stekte upp i smör och limeskalm, salt och peppar, tillsatte pressad lime, creme fraish – franska örter, lite mera vitpeppar och en tärning grönsaksbuljong. Till det hade vi bandspegetti. Helt ok torsdagsmiddag, tycker jag. Lax är så gott och det går ju att variera så mycket.

Nu ska jag unna mig lite mera choklad och sedan blir det bums i säng!

Laxgryta

 

 

 

 

 

 

 

Andra bloggar om: ,

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest