Jullovet slut

Eller vad man nu ska kalla det. Något riktigt jullov har man ju inte haft på många många år. Detta år har det i alla fall varit väldigt lönsamt att vara anställd vad gäller ledigheten över jul och nyår. Julafton inföll ju en onsdag, vilket gjorde att både torsdag och fredag blev röda dagar. Sen kom helgen och beroende på arbetsplats hade man ju ledigt även måndag-tisdag veckan därpå. Nyårsafton (precis som julafton) inföll en onsdag, torsdag = röd dag och fredag = klämdag. Ny helg, tisdag = trettondagen och måndag = klämdag igen! Massa dagar!

Nåväl, julledigheten tar slut imorgon och alvaret börjar igen. Jag hade tänkt träna imorgon men så insåg jag att jag ju har min datorväska och dator hemma som måste med till jobbet imorgon. Blir lite väl mycket att bära. Jag vet faktiskt inte hur jag ska göra… Får se hur jag känner imorgon. Vore ju rätt skönt att träna faktiskt…

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest