Jag vill gråta!

Här stod jag en halv dag förra helgen och kopierade de kapitel jag behövde ur boken “Perspektiv på IKT“. Jag kopierade så klart bara de kapitel som jag trodde att jag behövde, utifrån litteraturlistan för kursen.

Nu sitter jag här med hemtentan och behöver kapitel 8 – som jag INTE har kopierat eftersom det kapitlet INTE stod med på litteraturlistan! FAAN!

Boken är tillbakalämnad och så klart utlånad. Det finns inte enda exemplar att låna i hela jävla stan! De enda exemplar som finns är de som är lässalsexemplar eller kursböcker och som inte får lånas ut. Det exemplar som lämnas tillbaka till Pedagogiska Biblioteket som tidigast återkommer förhoppningsvis den 13:e januari – dagen efter att min hemtenta ska vara inne.

Gissa om jag är glad? Svaret är nej. Jag vill bara grina! Nu måste jag upp klockan sex imorgon, skita i träningen, åka till jobbet, hämta datorn, åka till Pedagogiska Biblioteket (var det nu ligger? (förhoppningsvis i anslutning till Pedagogen)) och försöka lyckas norpa en av de kursböcker som finns där runt halv nio då Pedagogiska Biblioteket öppnar. Sen får jag helt enkelt försöka skriva ett svar till hemtentan direkt på plats i biblioteket, spara och ta hem. Det var inte riktigt så jag hade tänkt mig morgondagen, om jag säger så.

Andra bloggar om: , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest