It’s alive!

Även detta inlägg är ganska ointressant för alla som inte är väldigt intresserad av datorer och hårdvara!

Det är svårt att tänka sig att man kan vara glad över att Windows startar igen men det gör det och det är faktiskt lite tacksam för! Det blir lite nervöst när saker inte går som man tänkt. Grub har återuppstått och Windows och Linux startar utan problem. *andas ut*

Nu ska jag strax fixa en diskett med drivrutiner till RAID-kortet. Sen får jag se om jag orkar försöka ominstallera Windows igen eller om jag gör det imorgon istället. Vem vet, om saker fortsätter strula så kanske jag får göra om allting igen. Måttligt sugen på det… :/

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest