Header uppdaterad

Tog med kameran till Danmark och fotade lite. Tog bland annat bilden i headern. Den är verkligen inte särskilt spännande men jag tyckte att den kunde passa bra med tanke på vad som händer i samhället just nu. Vi håller på att lämna något viktigt bakom oss, vilket jag tycker att bilden symboliserar.

Jag blir bara så besviken när jag tar bra kort men sedan upptäcker att dom inte ser lika bra ut på datorn. Ofta får jag till riktigt bra bilder med min kompaktkamera men ibland, som med bilden ovan, så blir det inte så jättebra. BIlden är fruktansvärt brusig. Jag börjar verkligen störa mig rejält på det för det förstör väldigt mycket i bilden.

Andra bloggar om: , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest