Gymaktiviteter

Jag är rätt så nöjd med mina prestationer på gymmet den här veckan. Inget utöver det vanliga mer än att jag lyckats ta mig dit 2 av hittills 2 inplanerade dagar. Imorgon är det träningsdags igen och även på söndag och det vore väl själva faan om jag inte lyckades ta mig till gymmet sammanlagt fyra dagar denna veckan.

Jag är också nöjd med att jag numera motionerar i över 8 km/h i minst 15 minuter eller 2 kg per tillfälle. Det är nog inte särskilt mycket alls egentligen men då får man ha i åtanke att jag varit rätt försiktig innan med tanke på mina värkande knän och dåliga skor, eller fel sorts skor, snarare. Jag har inte skaffat några nya skor än visserligen men knäna verkar inte må dåligt av den ökade aktiviteten, iallafall inte ännu.

Jag passade även på att höra mig för om mitt träningskort. Jag trodde att jag skulle behöva binda mig i ett år till och då blir det struligt ifall jag åker till Kanada i sommar/höst. Jag vill ju gärna fortsätta träna fram tills dess. Men då visade det sig att jag inte behöver binda mig i ett år till utan att träningskortet betalas per autogiro per månad av jobbet så länge jag inte säger upp det. Och det bästa av allt är att jag kan “ställa av” kortet i höst ifall jag vill och sen återaktivera det när jag kommer hem igen. Jag trivs väldigt bra på Nordic Club och vill ju gärna fortsätta träna där. Det enda som är synd är att det ligger i fel del av stan…

Andra bloggar om: , , ,

2 Comments

 1. Frida
  Jan 17, 2009

  Hejhej!

  Det va kul å springa ihop med dig på gymet! Festligt att vi svettas på samma ställe. Jag tror att det är först när man springer och går på bandet eller kör pass med mycket hopp och hårda stamp (typ aerobic samt step tex) som knäna far illa om man har dåliga skor. Tänk att skorna ska stötdämpa. Om man kör tex crosstrainern(som du gjorde när vi träffades) så är ju trycket konstant på foten, dvs inga hårda stötar att dämpa. Likaså inne i själva gymlokalen är ju skor inte heller nått av avhängighet. Så träna lugnt du. Annars kan jag tipsa om att de har 50% på rean på Stadium nu 😉

  Kramkram

 2. Sandra
  Jan 17, 2009

  Hehe, tack detsamma. 🙂 Tiden går lite fortare på bandet/cykel/annan träningsaparat när man snackar med någon. 😉

  Jo, jag ska fixa det där med skorna så fort jag kan. Det ju rätt dumt att fördärva sig. Men faktiskt så upplever jag stötarna på konditionsbandet som mycket kraftigare så det var därför jag slutade med det och gick över till crosstraining men där känner man ju av det förr eller senare. Men nu är Albin och skriver tenta och klarar han den så blir det snart CSN och då blir det banne mig nya skor. Tack för tipset om Stadium! Jag har faktiskt inte tittat in där sen dom öppnade. 😉

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest