Fråga 7 avklarad!

Pew! Kom iväg rätt så tidigt imorse (så klart inte så tidigt som det var tänkt) så att jag i alla fall hann till jobbet för att hämta datorn och sen iväg till Pedagogiska biblioteket vid Grönsakstorget (Är så tacksam för att det faktiskt låg där eftersom Hitta.se försökte lura ut mig till Mölndal!).

Där fick jag hjälp av en vänlig bibliotekarie att hitta boken. Jag satte mig sedan i en lässal och behövde inte läsa särskilt långt i kapitlet för att kunna svara på fråga 7 på hemtentan. Blev klar på mindre än en halvtimme. Gött!

Nu är det nog bara två frågor kvar. Sen är det dags att försöka banta ner texten på alla frågor eftersom tentasvaren får ta max 6 sidor sammanlagt och jag kommer nog att ha skrivit 8 när jag är klar… Bättre det än tvärtom i och för sig. Det är aldrig bra att behöva ordbajsa sig till rätt mängd text.

Andra bloggar om: , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest