En kortis till Danmark

Den här helgen har jag tydligen sålt min själ till Unga Synskadade, en ideell organisation för synskadade ungdomar mellan 12 och 30. Det var inte längesedan jag hade över 10 år kvar som medlem. Nu har de 10 åren krympt till 2.

Jag har inte riktigt känt mig så sugen på att engagera mig i något ideellt arbete på några år. Det har varit så mycket annat; Brighton, högskolestudier, jobb, bostad, förhållanden och sånt. Nu känns det som att lite lagom mycket ideellt arbete kan vara en bra grej, så länge det inte går överstyr och så länge jag klarar av att säga nej till mer att göra. Det är viktigt.

Den här helgen har i alla fall lokalföreningen Unga Synskadade Göteborg sitt årsmöte. Det ska hållas på Stena Danica så det blir en liten kortvisit till Danmark. Det ska bli trevligt. Jag har också, efter lite böner från valberedningen, sagt ja till att sitta med i US Göteborgs styrelse i ett halvår. Jag sa att jag helst inte ville ställa upp alls eftersom jag inte hur det blir med Kanada-projektet ännu. Men då sa valberedningen att jag kunde sitta med i styrelse så länge jag befann mig i landet och det låter ju bra. Verkar inte vara så mycket att göra heller, om man jämför med att sitta med i styrelsen för distrikt Väst. Det har jag gjort några gånger det och blir en del att göra.

Nu ska jag ta hand om tvätten och sen blir det bingen. Kommer att bli så ensamt bara. A är i Stockholm för att bekanta sig med folk i Svenska Hembryggareföreningen. Han ska börja skriva i deras medlemstidning så dom har någon slags kick-off där nu och imorgon ska dom iväg och göra besök på ett ölbryggeri. Hoppas han får skoj. Det kan han behöva. 🙂

Andra bloggar om: , , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest