Efterlängtat besök från .ca

Efterlängtat besök från .ca

Jag har glömt att berätta om i fredags då jag och A och B (hehe, det lät lite lustigt) träffades på The Rover för att träffa M som kommit hem till Sverige från Kanada över jul och nyår. Det var verkligen roligt att träffas igen! Det har visserligen inte hunnit gå så många månader sen hon åkte (september) men det är ju klart man saknat M! 🙂

Vi satt och pratade och drack öl och åt ostgratinerade nachos i några timmar. M hade med sig presenter! Vi fick en flaska med ett väldigt sött vin som tillverkas i Kanada. Den får vi nog ta till någon efterrätt eller så. Och så fick jag ju så klart mitt älskade lönnsirapsgodis, denna gång i form av små lönnlöv istället för klubbor. Bra det för då räcker dom längre!

Jag hade köpt ett te och en teburk med Ositindienfararen på (ett skepp var det i alla fall) till M. Teet var den röda varianten av Göteborgsblandningen (som jag för övrigt måste komma ihåg att köpa till oss själva någon gång för det luktar så gott) för att hon skulle minnas Göteborg lite där borta i Kanada-landet.

Vi pratade lite kort om mina egna planer att åka dit också. Nej, jag har inte släppt det och jag tror inte att jag kommer att kunna göra det heller förrän jag har genomfört hela saken. Jag passade på att fråga om några saker som jag hade funderat på. Nu vet jag lite mer och så fort det löser sig med A’s lilla dispyt med CSN så ska jag beställa ett urdrag ur straffregistret.

 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest