Datajox och sånt

Nu är äntligen ordningen på bloggen återställd efter att jag lyckats ta bort samtliga bilder från servern. På ett sätt så var det lite bra för då kunde jag ju passa på att rensa lite.

Har ägnat någon halvtimme åt att installera MySQL och PHP nu. Det var lite puligt, särskilt med PHP:n och jag ska precis till att kolla om det hela fungerar. Kände lite bloggabstinens först bara. Fick kursboken till kursen i Webbdesign – Databasgränssnitt idag så det är därför jag blivit lite sugen på att komma igång med MySQL/PHP nu en hel vecka innan kursen börjat. Det är ju iofs rätt skönt ifall allt sånt fungerar innan kursen drar igång. En annan sak som hade varit bra vore ifall kursansvarig kunde uppdatera kurshemsidan lite. Men det kommer väl i veckan eller så.

Oj, jag är hungrig nu alltså…

Andra bloggar om: , , , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest