Bokbestyr och bläckbestyr

Bokbestyr och bläckbestyr

Imorse insåg jag att jag glömt att lämna tillbaka en bok som jag lånat för IKT-kursen. Jag insåg också att jag nästan förträngt hemtentan som ska vara inskickad senast den 12:e januari (tror jag det var). Det är nog dags att sätta igång med den snart för att slippa stressa och lämna in halvdåliga och ogenomtänkta svar.

Jag försökte låna om boken via stadsbibliotekets hemsida men den var så klart reserverad och då får man ju inte låna om. Så jag hade inget annat val än att kopiera de kapitel som jag behövde. Det tog en stund och det blev lite pyssligt med att få det rätt så att det dels blev lite uppsförstorat så att varje sida i boken fyllde ut en hel A4 (boken är tryckt i A5) samt att det blev dubbelsidigt. Men klart blev det och väldigt fin utskriftkvalitet också. Fast nu är den svarta bläckpatronen, som följde med den nya multifunktionsskrivaren som jag fick i julklapp, nästan slut. De patroner som brukar följa med skrivare vid köp brukar ju inte innehålla så mycket bläck.

Nu har jag beställt en ny bläckpatron med svart bläck från Ink66.com. Dom var faktiskt lite billigare än Inkclub.se, dessutom strulade mitt konto på Inkclub så då blev jag sur och reggade nytt konto på Ink66 istället. 🙂

Efter att jag varit på bibblan och lämnat tillbaka boken och lånat en annan bok (också till IKT-kursen) åkte jag till Maxi och handlade mat. Bl a nudlar som jag ska äta nu. Det var längesen faktiskt. A ska iväg till en kompis snart så eftersom det blev mat kvar från middagen igår så blir det ingen ny middag idag. Punkt. 😉

Kopiering

Duktig skrivare!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest