Äntligen helg!

Jag behöver verkligen lite ledighet nu och lite tid att få slappna av och återhämta mig. Det har varit mycket den veckan, både på jobbet och med träningen och så har det ju varit lång resa och begravning och det ena med det andra. Ska bli så skönt att bara vara.

Har ingenting planerat i helgen. Jo, träna på söndag eftermiddag så klart. Ska väl försöka fortsätta att städa lite sporadiskt men tänker inte stressa med det. Sen ska jag försöka hinna koda lite PHP också. Titta lite på den första inlämningsuppgiften och så. Har varit duktig och läst ett par kapitel i boken och än så länge så verkar det inte svårt. När man sitter på vagnen och läser en bok om programmering så riktigt kliar det i händerna på en att få sätta igång och knappa kod med en gång. 😉

Usch, fryser! Vinden verkar ibland gå rakt igenom de här gamla betonghusen. Ikväll blir det varm choklad och äggmackor istället för middag. Jag glömde att tina upp något imorse och har bestämt mig för att göra pizza (igen) imorgon kväll. Ska bli gott med hemmagjord pizza som helgmat. Och tisdag är det LÖN! 🙂

Andra bloggar om: , , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest